Αγοράζοντας Αθλητικά παπούτσια για τον τύπο του ποδιού Σας

Η αγορά αθλητικών παπουτσιών μπορεί να είναι μια εξαιρετικά συντριπτική δουλειά, ιδιαίτερα με τις αδιάκοπες επιλογές παπουτσιών που βρίσκονται στα καταστήματα. Παρά, υπάρχει μια επιστήμη στα αθλητικά παπούτσια, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα ζευγάρι που είναι καλύτερο για τον εαυτό σας και να μειώσετε τις πιθανότητες τραυματισμού στα πόδια σας με κάποιες βασικές πληροφορίες.

Πριν αγοράσετε ένα αθλητικό παπούτσι, θα πρέπει να καταλάβετε τι είδους πόδι έχετε. Προφανώς, υπάρχουν ανεπιτήδευτες αντιθέσεις στα πόδια όλων, εκτός από τον γενικό κανόνα, υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι ποδιών και αθλητικά παπούτσια, με αυτόν τον τρόπο, γίνονται για κάθε έναν από αυτούς τους τύπους ποδιών.

Τύποι Ποδιών:

1. Αμερόληπτο πόδι: ένα μη κομματικό πόδι έχει μια μεσαία καμπύλη, η οποία επιτρέπει την ένταση και τη δύναμη των χειροποίητα παπούτσια

να κυκλοφορούν δίκαια σε όλο το πόδι. Επιπλέον, ένα μη κομματικό πόδι έχει ένα ικανοποιητικό μέτρο πρηνισμού, μια εξέλιξη που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του βάρους που φέρει όπου το βασικό τμήμα της καμπύλης ωθεί προς το πάτωμα. Κατά συνέπεια, η καμπύλη μειώνεται και το πόδι είναι πιο προσαρμόσιμο σε κατάσταση πρηνισμού. Δεδομένου ότι ένα μη κομματικό πόδι έχει το σημαντικό μέτρο της πρηνισμού, αυτό το πόδι είναι αρκετά προσαρμόσιμο για να καταπιεί την ένταση του τρεξίματος και της βόλτας και να συμμορφώνεται με το εξελισσόμενο τοπίο. Ομοίως, ένα αμερόληπτο πόδι έχει επαρκές μέτρο υποταγής. Η υποταγή είναι μια ανάπτυξη του ποδιού όπου η καμπύλη του ποδιού σβήνει από το πάτωμα κάνοντας μια υψηλότερη καμπύλη και ένα πιο ασταθές πόδι. Με ένα ικανοποιητικό μέτρο υποταγής, ένα μη κομματικό πόδι είναι αρκετά ασταθές για να οδηγήσει πάνω από το έδαφος χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό. Προτεινόμενα παπούτσια για έναν αμερόληπτο τύπο ποδιού είναι παπούτσια αξιοπιστίας.

2. Πάνω από Πρηνισμένο / προσαρμόσιμο πόδι: αυτός ο τύπος ποδιού έχει μια εξαιρετικά χαμηλή ή επίπεδη καμπύλη, η οποία αυξάνει την πίεση μέσα στο πόδι και το τεράστιο δάκτυλο κατά τη διάρκεια της βόλτας ή του τρεξίματος. Αυτό συνήθως επιφέρει αύξηση του πάχους του δέρματος μέσα στο μεγάλο δάκτυλο και το κομμάτι του ποδιού. Ομοίως, αυτό το είδος ποδιού είναι πιο προσαρμόσιμο από ένα αμερόληπτο πόδι. Στην πρηνισμένη θέση το πόδι δεν είναι αρκετά άκαμπτο για να οδηγήσει πάνω από το έδαφος. Δεδομένου ότι ένα υπερβολικό πρηνισμό είναι ένα πιο προσαρμόσιμο πόδι, προτείνονται παπούτσια για τρέξιμο ελέγχου κίνησης για αυτόν τον τύπο ποδιού.

3. Πάνω από το ύπτιο / μη λυγισμένο πόδι: ένα υπερβολικό ύπτιο πόδι έχει μια εξαιρετικά υψηλή καμπύλη, η οποία αυξάνει την πίεση σε όλο το σημείο πρόσκρουσης, πέρα από το πόδι και το κομμάτι του ποδιού. Σε αντίθεση με ένα υπερβολικό πόδι, ένα υπερβολικό πόδι είναι άκαμπτο και δεν μπορεί να αφομοιώσει τις δυνάμεις που εφαρμόζονται στο πόδι από τους άλλους τύπους ποδιών. Ένας υπερβολικός τύπος ποδιού / άκαμπτου ποδιού βοηθά περισσότερο από ένα παπούτσι που τρέχει.

Τύποι Παπουτσιών:

1. Παπούτσια ελέγχου κίνησης: αυτό το είδος παπουτσιού είναι καλύτερο για ασθενείς με ακραία προφορά ή καμπύλη επιπέδου. Το πίσω μέρος του παπουτσιού που καλύπτει τη φτέρνα είναι γνωστό ως μετρητής τακουνιών. Ο μετρητής σημείων πρόσκρουσης σε ένα παπούτσι ελέγχου κίνησης είναι ασταθής για να αποτρέψει την περιττή προφορά που συμβαίνει σε ένα προσαρμόσιμο πόδι. Επιπλέον, το πλαίσιο και το σχήμα στο κάτω μέρος του παπουτσιού ελέγχου κίνησης είναι ευθεία και επεκτατική στο μπροστινό μέρος του ποδιού. Αυτό το σχήμα προορίζεται επίσης να αναπτύξει περαιτέρω σταθερότητα όπως να έχει ένα ευρύ μεταξόνιο σε ένα όχημα.

Για να δοκιμάσετε ένα παπούτσι ελέγχου κίνησης, χειριστείτε τον πάγκο της φτέρνας με το χέρι σας και συνθλίψτε τον πάγκο της φτέρνας. Ο μετρητής τακουνιών δεν πρέπει να παραμορφώνεται με πίεση του χεριού σας.

Μια ακόμη μέθοδος για τον έλεγχο της κίνησης είναι να αρπάξετε το μπροστινό μέρος του παπουτσιού με το ένα χέρι και το πίσω μέρος του παπουτσιού με το δεύτερο χέρι και να καμπυλώσετε το παπούτσι. Το παπούτσι δεν πρέπει να παραμορφώνεται με την κίνηση στροφής. Η τελευταία δοκιμή για να αποφασίσετε πόση κίνηση στο παπούτσι είναι να στρίψετε το μπροστινό και το πίσω μέρος του παπουτσιού μαζί σαν ένα βιβλίο. Η καμπύλη του παπουτσιού θα έπρεπε να είναι στο κομμάτι του ποδιού όπου το πόδι οδηγεί πάνω από το έδαφος κατά τη διάρκεια της δράσης και δεν πρέπει να στρίβει σε αυτό το πλαίσιο του μυαλού του παπουτσιού.

2. Παπούτσια μαξιλαριών: αυτό το είδος παπουτσιού είναι καλύτερο για ασθενείς με πάνω από την κορυφή υποταγή ή ένα υψηλό καμπύλο άκαμπτο πόδι. Τα παπούτσια με επένδυση μειώνουν την ένταση στα πόδια με συναρπαστικές δυνάμεις που ανακοινώνονται ξεκινώντας από το αρχικό στάδιο. Η διάταξη και το σχήμα στο κάτω μέρος των παπουτσιών μαξιλαριού θα κάμπτονται γενικά στο μπροστινό μέρος του ποδιού με επιπλέον απορρόφηση στο μπροστινό μέρος και στο κέντρο του παπουτσιού. Επίσης, τα παπούτσια μαξιλαριού θα έχουν γενικά σχήμα κλεψύδρας, ενώ θα παίρνουν μια ματιά στη σόλα όπου το κεντρικό κομμάτι της σόλας είναι μικρότερο από το μπροστινό ή το πίσω μέρος. Σε αντίθεση με τα παπούτσια ελέγχου κίνησης, είναι απλούστερο να γυρίσετε ένα παπούτσι μαξιλαριού. Επιπλέον, ενώ κλίνει το μπροστινό και το πίσω μέρος ενός παπουτσιού μαζί σαν ένα βιβλίο, η καμπύλη είναι επίσης στο κομμάτι του ποδιού, όμως η συστροφή του αθροίσματος είναι πιο αξιοσημείωτη και απλούστερη στην εκτέλεση από ένα παπούτσι ελέγχου κίνησης.

3. Παπούτσια αντοχής: αυτό το είδος παπουτσιού προτείνεται για έναν μη κομματικό τύπο ποδιού. Αυτό το παπούτσι έχει μέρη τόσο ενός παπουτσιού ελέγχου κίνησης όσο και ενός παπουτσιού μαξιλαριού. Το σχέδιο και το σχήμα στο κάτω μέρος του παπουτσιού ασφαλείας είναι ημι-λυγισμένο στο μπροστινό μέρος του ποδιού. Αυτό το είδος παπουτσιού έχει μαξιλάρι για τη διατήρηση των εξουσιών από τη δράση, αλλά επιπλέον όπως τα παπούτσια ελέγχου κίνησης, έχει ένα σταθερό μετρητή τακουνιών, ωστόσο δεν είναι τόσο άκαμπτο ως παπούτσι ελέγχου κίνησης.

Γενικές Οδηγίες Τοποθέτησης Παπουτσιών:

1. Μετρήστε τα δύο πόδια που στέκονται

2. Πάρτε μια μαχαιριά στα παπούτσια αργότερα την ημέρα όταν τα πόδια είναι πιο διευρυμένα

3. Πάρτε μια μαχαιριά στα παπούτσια ένα τμήμα ενός μεγέθους μεγαλύτερο για να δούμε ταιριάζει

4. Αφήστε ένα πλάτος δακτύλου από το φινίρισμα του μακρύτερου δακτύλου έως το πιο απομακρυσμένο όριο του παπουτσιού

5. Φορέστε πρώτα το παπούτσι μέσα για 10 λεπτά ή περισσότερο για να βεβαιωθείτε ότι είναι ευχάριστο

6. Τα παπούτσια δεν πρέπει να απαιτούν περίοδο διάρρηξης θα έπρεπε να είναι ευχάριστα όταν τους δίνετε ένα πλάνο.

7. Βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν σας πιέζει μέσα στο παπούτσι

8. Προσπαθήστε να μην φορέσετε ένα παπούτσι χωρίς προηγούμενο για έναν αγώνα.

Αντικατάσταση Παπουτσιών:

Τα παπούτσια πρέπει να αντικατασταθούν για κάθε 300-500 μίλια τρέξιμο ή βόλτα ή 45-60 ώρες δράσης παιχνιδιού. Σε περίπτωση που υπάρχει ρυτίδωση γύρω από την επένδυση παπουτσιών, θα πρέπει να σκεφτείτε νέα αθλητικά παπούτσια. Μια ακόμη δοκιμή για να αποφασίσετε πότε να αντικαταστήσετε τα παπούτσια είναι να δείτε αν το παπούτσι είναι μονόπλευρο όταν τοποθετείται σε επίπεδη επιφάνεια.

Leave a Comment